0

Halpafitness.fi tarjoaa hintatakuun

Näin se toimii:

Jos löydät saman tuotteen halvemmalla toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, tarjoamme tuotteen samaan hintaan. Tuotteen on oltava täysin identtinen verkkokaupassamme myytävän tuotteen kanssa niin laadun, mallin, määrän kuin merkin suhteen. Voimme muuttaa tuotteen hintaa ennen tuotteen maksamista tai hyvittää erotuksen jo ostetuista tuotteista korkeintaan 7 päivää ostohetken jälkeen. 

Jos löydät tämän tuotteen odotusten vastaisesti edullisempaan hintaan toisesta verkkokaupasta tilauksen teon jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hintatakuu koskee ainoastaan tuotteita, joita myydään suomalaisissa jälleenmyyntiverkkokaupoissa ja jotka ovat Suomen arvonlisäveron, kuluttajansuojan ja tullimaksujen alaisia. Tuotteen on oltava heti saatavissa, eikä tilattavissa pidemmällä toimitusajalla (Pidätämme oikeuden tilata tuotteen voidaksemme olla varmoja, että yllä olevat ehdot täyttyvät).

Tässä on mitä asiakkaat tykkää

20/02/17

Yllättyvän hyvän näköinen ja mukava ote.

Kettlebell 28 kg - Nordic Strength ®

Kahvakuula 28 kg - Nordic Strength ®

En ollut odottanut että näin ”halpa” kahvakuula oli niin massiivinen. Ihan varmasti hinnan arvollinen! Biörn A.

06/03/17

Huumaava Hulavanne

Hulavanne 1,5 kg

Hulavanne 1,5 kg

Luki että vannes oli vihreä, mutta sain vaaleanpunaisen/harmaan. Ei haittaa mitään. Toimii täydellisesti. Edullinen! Anna S.

20/02/17

Rakastan tätä painosettiä. Ylitti

Bodypump setti PRO - 20kg

Bodypump setti PRO - 20kg

Rakastan tätä paino settiä. Ylitti odotukseni! Suzanna B.


365 päivän palautusoikeus & hintataku