0

Sopimusehdot

Yleistä

Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www.halpafitness.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin.

Asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. Kyseisiä asiakkaan hyväksymiä ehtoja noudatetaan osapuolten välillä aina kaupan loppuun vientiin saakka eikä Halpafitness-verkkokaupalla ole oikeutta muuttaa näitä ehtoja kyseisellä ajalla.

Kaikki tällä verkkosivustolla tehdyt ostokset tapahtuvat asiakkaan, eli sinun ja seuraavan yrityksen välillä:

Halpafitness.fi
a part of Fitness & Nutrition ApS 
Karlebovej 59
3400 Hillerød
Denmark
Yritystunnus: DK36735120

Yhteystiedot:
Puhelinnumero: 09 4245 2481
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@halpafitness.fi

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita HalpaFitness.fi-verkkokaupasta osoitteessa www.halpafitness.fi. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR) ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tuotteiden ostaminen ei edellytä käyttäjätilin luomista. Asiakas rekisteröidään automaattisesti tilausjärjestelmään ensimmäisen ostoksen yhteydessä.

Tilauksen maksettuasi saat 1-10 minuutin kuluessa sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi. Lue vahvistus huolellisesti. Mikäli vahvistus sisältää virheellisiä tuotteita, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos haluat peruuttaa juuri tekemäsi tilauksen, ota pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi. Huomaa, että tilauksen muuttaminen/peruuttaminen on mahdollista vain ennen sen käsittelyä/lähetystä.

Maksaminen

Halpafitness.fi-verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi verkkopankissa, yleisimmillä maksukorteilla sekä Klarna-laskulla ja -osamaksulla. Maksupalvelut tarjoaa Paytrail Oyj.

Korttimaksu:

Halpafitness.fi-verkkokaupassa voit maksaa Suomessa käytettävillä maksu- ja luottokorteilla. Korttimaksut suojaa PCI DSS -­sertifioitu maksukumppanimme. Maksu veloitetaan pääsääntöisesti vasta kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Kaikki tietoliikenne on SSL-salattua, joten korttisi tiedot lähetetään salattuina suojatun yhteyden kautta.

Otamme vastaan maksut seuraavilla korteilla:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • American Express
 • Eurocard
 • Diners Club
 • JCB

Verkkopankissa maksaminen:

Halpafitness-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi seuraavien verkkopankkien kautta:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • S-Pankki

Maksu Klarna-laskulla/osamaksulla

Verkkokaupassamme voit maksaa myös Klarna-laskulla ja -osamaksulla.

Klarna-laskulla maksaessasi sinun ei tarvitse ilmoittaa korttitietojasi ja saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen laskun maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua ostotapahtumasta. Jotta laskulla maksaminen olisi mahdollista, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi tarkastaakseen luottotietosi. Emme lisää laskuun laskutusmaksua.

Voit hakea oikeutta maksaa laskusi erissä maksamalla laskulla ilmoitetun vähimmäissumman. Tämän jälkeen päätät itse, miten paljon maksat joka kuukausi (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5 EUR).

Klarna perii myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista muistutusmaksuja ja viivästyskorkoa. Mikäli maksua ei tämänkään jälkeen suoriteta, viedään asia perintään, josta voi seurata lisäkustannuksia.

Toimitus

Tilauksesi toimitetaan halutessasi suoraan kotiisi tai Postin/Bringin lähimpään toimipisteeseen. Kaikki yli 20 kg:n painoiset tilaukset toimitetaan kuitenkin aina kotiosoitteeseen. Tilauksen seuranta on mahdollista tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetyllä seurantanumerolla. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä jätetyt tilaukset toimitetaan yleensä seuraavana arkipäivänä.

Toimitusaika
Normaali toimitusaikamme on 3-6 arkipäivää tilauksen lähettämisestä. Jos emme voi toimittaa yhtä tai useampaa tilaamaasi tuotetta, otamme sinuun puhelimitse yhteyttä parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi.

Toimitusmaksut
Toimituskulut on 4.90EUR


Mikäli toimitus ei vastaa tilausvahvistuksessa annettua kuvausta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi.

Mikäli toimituksessa on tapahtunut virhe, lähetämme sinulle oikean tuotteen.

Noutamatta jätettyjä tilauksia ei hyväksytä tuptepalautuksiksi. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 25 €:n maksun.


Peruutusoikeus ja palautukset

365 päivän palautusoikeus

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 365 päivän palautusoikeuden siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Voit tarkastella tuotetta kotonasi samalla tavalla kuin kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä.

Halpafitness.fi tarjoaa 365 päivän palautusoikeuden myös elintarvikkeille, kuten lisäravinteille. Edellytyksenä on kuitenkin, että tuotteen säilyvyysaika on pidempi kuin 365 päivää. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja sinetöityjä elintarvikepakkauksia.

Jos haluat palauttaa tuotteen, on sinun ilmoitettava siitä Halpafitness.fi:lle sähköpostitse  osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi. Voit käyttää peruuttamisilmoituksen tekemiseen myös oheista peruutuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Lataa peruutuslomake *tästä*.  Tuote on lähetettävä meille 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Tuotteen palauttaminen

Asiakkaana sinä vastaat palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu Halpafitness-verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Suosittelemme, että lähetät tuotteen sen alkuperäispakkauksessa ja sellaista kuljetusmuotoa käyttäen, joka mahdollistaa paketin jäljittämisen. Alkuperäispakkauksen puuttuminen voi johtaa siihen, ettei Halpafitness hyvitä tuotteesta täyttä hintaa. Palautuslähetykseen on liitettävä kopio ostokuitista.

Lähetä palautettava tuote tähän osoitteeseen:

Palautusosoite:
Halpafitness
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Huom! Emme nouda postiennakolla lähetettyjä paketteja.

Vaihto
Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, on sinun ensin palautettava alkuperäinen tuote meille ja tehtävä sen jälkeen uusi tilaus toisesta tuotteesta. Hyvitämme palautetun tuotteen hinnan sen vastaanotettuamme. Sinun on asiakkaana maksettava palautuksesta sekä uuden tuotteen toimituksesta aiheutuvat kulut.

Arvonalennusvähennys
Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi Halpafitness vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta (määritellään tapauskohtaisesti).

Takaisinmaksu
Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuksesi, hyvitämme tuotteista maksamasi summan takaisin 1-3 vuorokauden kuluessa. Voimme hyvittää maksun vasta, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Ilmoitamme takaisinmaksusta sähköpostitse. Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla.

Halpafitness.fi:ssä käytetään 3D-Secure -teknologiaa, jonka kehittäjinä ovat VISA ja Mastercard. Teknologia takaa turvallisen maksamisen verkossa. Kaikkien tietojen lähettämiseen käytetään SSL-salausta, jotta kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi tietoihin. SSL on erittäin turvallinen ja laajalti käytetty salausmuoto verkkokauppatoiminnassa. 

Reklamaatiot ja takuu

Reklamaatio-oikeus

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden ajan tuotteen ostopäivästä lähtien. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Halpafitnessin välillä tai muuten osoitettavia virheitä. Halpafitness.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta.

Mikäli reklamaatio todetaan aiheelliseksi, korvaamme asiakkaalle viallisen tuotteen palautuksesta aiheutuneet (kohtuulliset) toimituskulut.

Ennen viallisen tuotteen palautusta edellytämme, että lähetät valokuvan virheestä, virheen kuvauksen sekä tilausnumeron sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@halpafitness.fi. Asiakaspalvelusta saat myös tarkemmat ohjeet siitä, kuinka reklamaatioprosessi etenee.

Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti ja mieluiten alkuperäispakkauksessa. Muista pyytää lähetyksestä kuitti toimituskulujen takaisinmaksua varten. Huom! Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä paketteja.

Lähetä palautettava tuote tähän osoitteeseen:

Halpafitness
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen tekemästäsi kaupasta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi.

Mikäli sovitteluratkaisua ei löydy, on asiakkaalla oikeus ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja antaa sopimuksesta syntyvät ristiriidat veloituksetta kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot: http://www.kkv.fi/yhteystiedot/

Henkilötietojen käsittely

Eräät henkilötiedot sekä osoitteessa www.halpafitness.fi tehdyt ostotapahtumat tallennetaan ja käsitellään Halpafitness.fi:n toimesta Henkilötietolain mukaisesti. Näitä tietoja Halpafitness.fi tarvitsee voidakseen toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet.

Tallennettavat henkilötiedot:

-Nimi
-Osoite
-Sähköpostiosoite
-Puhelinnumero

Halpafitness säilyttää henkilötiedot 5 vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.

Pidämme huolen siitä, että henkilötietojen tallentaminen tapahtuu asiakkaan suostumuksella ja että asiakkaalle kerrotaan, mitä tietoja kerätään ja miksi. Halpafitness.fi'n  johtajalla ja työntekijöillä on pääsy sinusta tallennettuihin tietoihin.

Rekisterinpitäjä:

Halpafitness.fi en del av Fitness & Nutrition 
Karlebovej 59
3400 Hillerød 
Denmark

Emme säilytä tai siirrä asiakastietoja kryptatussa muodossa. Halpafitness.fi:lle annettuja tietoja ei myydä tai millään tapaa anneta eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Emme tallenna arkaluontoisia tietoja. 

Jokaisen Halpafitness-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista estää tietojen tallentaminen. Asiakkaalla on myös Henkilötietolain mukaan oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu. Tallennettuja henkilötietoja voi tiedustella osoitteesta asiakaspalvelu@halpafitness.fi.

Evästeet/Cookies

Halpafitness.fi:ssä käytetään evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa verkkosivun toimivuutta ja käytettävyyttä. Lisäksi Facebook ja Google Analytics keräävät evästeiden avulla tietoa liikkeistäsi verkkosivustolla. Voit poistaa evästeet tietokoneeltasi. Poistotapa riippuu käyttämästäsi verkkoselaimesta.

Halafitness.fi käyttää myös tilastointijärjestelmää, joka kerää tietoa kävijöiden määrästä ja vierailluista sivuista. Tilastojen tarkoituksena on parantaa Halpafitness.fi-sivuston toimivuutta.Tässä on mitä asiakkaat tykkää

20/02/17

Yllättyvän hyvän näköinen ja mukava ote.

Kettlebell 28 kg - Nordic Strength ®

Kahvakuula 28 kg - Nordic Strength ®

En ollut odottanut että näin ”halpa” kahvakuula oli niin massiivinen. Ihan varmasti hinnan arvollinen! Biörn A.

06/03/17

Huumaava Hulavanne

Hulavanne 1,5 kg

Hulavanne 1,5 kg

Luki että vannes oli vihreä, mutta sain vaaleanpunaisen/harmaan. Ei haittaa mitään. Toimii täydellisesti. Edullinen! Anna S.

20/02/17

Rakastan tätä painosettiä. Ylitti

Bodypump setti PRO - 20kg

Bodypump setti PRO - 20kg

Rakastan tätä paino settiä. Ylitti odotukseni! Suzanna B.


365 päivän palautusoikeus & hintataku