0

Palautukset ja reklamaatiot

Palautusoikeus

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 365 päivän palautusoikeuden siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Voit tarkastella tuotetta kotonasi samalla tavalla kuin kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä.

Halpafitness.fi tarjoaa 365 päivän palautusoikeuden myös elintarvikkeille, kuten lisäravinteille. Edellytyksenä on kuitenkin, että tuotteen säilyvyysaika on pidempi kuin 365 päivää. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja sinetöityjä elintarvikepakkauksia.

Jos haluat palauttaa tuotteen, on sinun ilmoitettava siitä Halpafitness.fi:lle sähköpostitse  osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi. Tuote on lähetettävä meille 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. 

Asiakkaana sinä vastaat palautuksen toimituskustannuksista sekä siitä, että tuote saapuu Halpafitness-verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Suosittelemme, että lähetät tuotteen sen alkuperäispakkauksessa ja sellaista kuljetusmuotoa käyttäen, joka mahdollistaa paketin jäljittämisen. Alkuperäispakkauksen puuttuminen voi johtaa siihen, ettei Halpafitness hyvitä tuotteesta täyttä hintaa. Palautuslähetykseen on liitettävä kopio ostokuitista. 

Lähetä palautettava tuote tähän osoitteeseen:

Palautusosoite:
Halpafitness
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Huom! Emme nouda postiennakolla lähetettyjä paketteja.

Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuksesi, hyvitämme tuotteista maksamasi summan takaisin 1-3 vuorokauden kuluessa. Voimme hyvittää maksun vasta, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Ilmoitamme takaisinmaksusta sähköpostitse. Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla.

Reklamaatiot

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden ajan tuotteen ostopäivästä lähtien. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Halpafitnessin välillä tai muuten osoitettavia virheitä. Halpafitness.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta.

Mikäli reklamaatio todetaan aiheelliseksi, korvaamme asiakkaalle viallisen tuotteen palautuksesta aiheutuneet (kohtuulliset) toimituskulut.

Ennen viallisen tuotteen palautusta edellytämme, että lähetät valokuvan virheestä, virheen kuvauksen sekä tilausnumeron sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@halpafitness.fi. Asiakaspalvelusta saat myös tarkemmat ohjeet siitä, kuinka reklamaatioprosessi etenee.

Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti ja mieluiten alkuperäispakkauksessa. Muista pyytää lähetyksestä kuitti toimituskulujen takaisinmaksua varten. Huom! Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä paketteja.

Tässä on mitä asiakkaat tykkää

20/02/17

Yllättyvän hyvän näköinen ja mukava ote.

Kettlebell 28 kg - Nordic Strength ®

Kahvakuula 28 kg - Nordic Strength ®

En ollut odottanut että näin ”halpa” kahvakuula oli niin massiivinen. Ihan varmasti hinnan arvollinen! Biörn A.

06/03/17

Huumaava Hulavanne

Hulavanne 1,5 kg

Hulavanne 1,5 kg

Luki että vannes oli vihreä, mutta sain vaaleanpunaisen/harmaan. Ei haittaa mitään. Toimii täydellisesti. Edullinen! Anna S.

20/02/17

Rakastan tätä painosettiä. Ylitti

Bodypump setti PRO - 20kg

Bodypump setti PRO - 20kg

Rakastan tätä paino settiä. Ylitti odotukseni! Suzanna B.


365 päivän palautusoikeus & hintataku