0

EDULLISET FITNESS-VARUSTEET

Tervetuloa Halpafitness-verkkokauppaan – Edullisten ja laadukkaitten fitness-tuotteiden ja -varusteiden verkkokauppaan. Tavoitteenamme on ollut alusta saakka tarjota laadukkaita varusteita yksityisasiakkaille ja yrityksille erittäin edullisin hinnoin. Vertaamme jatkuvasti hintojamme kilpailijoihin varmistaaksemme, että olemme asiakkaiden näkökulmasta paras ostopaikka.
Olemme toimintamme alkuvaiheista lähtien halunneet tarjota niin laajan valikoiman erilaisia kuntoilu- ja fitness-välineitä, että voimme palvella yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä, kouluja, liikuntakeskuksia, kuntosaleja, urheiluseuroja jne. Vastaamme asiakkaidemme toiveisiin täydentämällä tuotevalikoimaamme säännöllisesti uusilla suosituilla tuotteilla.
Tällä hetkellä tuotevalikoimamme koostuu erilaisista fitness- ja kuntoiluvarusteista, ja olemme jo rakentamassa urheiluvälineiden valikoimaa. Tavoitteenamme on myydä jatkossa myös eri urheilulajeissa käytettävää välineistöä. 
Olemme pyrkineet tekemään verkkosivustostamme mahdollisimman selkeän ja helppokäyttöisen asiakkaillemme. Olemme mm. tehneet omat kategoriat joogavarusteille sekä funktionaaliselle harjoittelulle, koska tiedämme, että monet asiakkaat etsivät juuri näissä lajeissa tarvittavia välineitä ja varusteita. Älä kuitenkaan huolestu, sillä samat tuotteet löytyvät myös laajasta treenivaruste-kategoriasta.
Joogavarusteiden kategoriasta löydät mm. foam rollerit ja joogamatot, joita voidaan käyttää joogan lisäksi myös pilateksessa tai perinteisessä voimaharjoittelussa. 
Toiminnallisen/funktionaalisen harjoittelun tuotekategoria sisältää kaikki ne varusteet ja välineet, joita käytetään Crosstraining-harjoittelussa eri puolilla maata. Näitä ovat esim. mustalla neopreenilla päällystetyt kahvakuulat sekä näiden kilpailuversiot eri painoluokissa. Kategoriasta löytyvät myös hyppynarut, jump boxit, voimistelurenkaat, kuntopallot, käsipainot ja paljon muuta.
 
Kiitos paljon, että vierailit Halpafitness.fi-verkkokaupassamme. Muista, että toimituskulumme ovat vain 4,90 euroa, ja tarjoamme kaikille tuotteille 365 päivän palautusoikeuden. Toivomme, että olet ollut tyytyväinen saamaasi palveluun.
Mukavaa päivänjatkoa!
Parhain terveisin,
Halpafitness.fi

Tässä on mitä asiakkaat tykkää

20/02/17

Yllättyvän hyvän näköinen ja mukava ote.

Kettlebell 28 kg - Nordic Strength ®

Kahvakuula 28 kg - Nordic Strength ®

En ollut odottanut että näin ”halpa” kahvakuula oli niin massiivinen. Ihan varmasti hinnan arvollinen! Biörn A.

06/03/17

Huumaava Hulavanne

Hulavanne 1,5 kg

Hulavanne 1,5 kg

Luki että vannes oli vihreä, mutta sain vaaleanpunaisen/harmaan. Ei haittaa mitään. Toimii täydellisesti. Edullinen! Anna S.

20/02/17

Rakastan tätä painosettiä. Ylitti

Bodypump setti PRO - 20kg

Bodypump setti PRO - 20kg

Rakastan tätä paino settiä. Ylitti odotukseni! Suzanna B.


365 päivän palautusoikeus & hintataku