0

Tietoa meistä

Halpafitness.fi-verkkokaupan takana oleva tanskalainen yritys Fitness & Nutrition ApS on jo yli 10 vuoden ajan toiminut fitness-alalla tavoitteenaan tehdä laadukkaiden liikuntavarusteiden ostamisesta asiakkaille entistä helpompaa. Tarkoituksena on ollut tarjota suosittuja ja laadukkaita välineitä ja varusteita fitness-harrastajille erittäin edullisin hinnoin.  

Fitness-lajien suosion kasvaessa ja liikuntakeskusten määrän lisääntyessä on ollut alusta asti selvää, että myymme tuotteita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. On tärkeää, että asiakas voi ostaa kotiinsa samoja välineitä, jotka ovat käytössä myös eri fitness-keskuksissa. 

Nykyinen tuotevarastomme kattaa laajan valikoiman eri fitness- ja aerobic-varusteita sekä funktionaalisessa harjoittelussa ja voimaharjoittelussa käytettäviä välineitä. Lisäksi täydennämme jatkuvasti kysynnän mukaan lisäravinteiden valikoimaamme. 

Vuoden 2015 lopussa saimme myös oikeudet fitness-merkki Nordic Strengthin tuotteiden myymiseen. Merkin tuotteet on jo otettu laajasti käyttöön liikuntakeskuksissa eri puolilla Pohjoismaita. Nordic Strength on tunnettu huippulaadukkaista ja edullisista fitness-välineistään. 

Halpafitness.fi seuraa jatkuvasti fitness-alan kehitystä ja kiertää alan messuilla ympäri maailmaa pysyäkseen kartalla uusimmista tuotteista ja alan kehityssuunnista. Näin voimme ensimmäisten joukossa tarjota asiakkaiden etsimiä uutuustuotteita. Kuulemme myös mielellämme asiakkaiden toiveita uusista tuotehankinnoista ja pystymme lähes varmuudella hankkimaan toivotut tuotteet verkkokauppaamme. Kehitämme toimintaamme kaiken aikaa, ja vain yhden vuoden sisällä tuotevalikoimamme on täydentynyt yli 100 tuotteella. 

Edullisten hintojen lisäksi haluamme profiloitua myös luotettavana kauppapaikkana fitness-harrastajien keskuudessa. Siksi tarjoamme 365 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteillemme, ja asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan tiedusteluihin ja kysymyksiin sekä puhelimitse että sähköpostitse. 

Halpafitness.fi-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, Klarna-laskulla tai verkkopankissa. Maksupalvelumme tarjoajana on Paytrail Oyj, joka takaa turvallisen ja vaivattoman maksamisen. 

Useat urheiluliikkeet ja verkkokaupat ovat päättäneet tilata tuotteita myyntiin kauttamme edullisten hintojemme takia. 

Haluaisitko sinäkin ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi?

Ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@halpafitness.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Tässä vielä ohjeet ostosten tekemiseen verkkokaupassamme:

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Halpafitness-verkkokaupassa ehdottoman tärkeää. Olemme siksi pyrkineet tekemään ostosten tekemisestä mahdollisimman helppoa. Alle 119 euron tilauksiin lisätään 7,90 euron toimituskulut, ja yli 119 euron tilaukset toimitetaan veloituksetta. Tarjoamme kaikille tuotteille 365 päivän palautusoikeuden, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen ostokseensa.

Ostosten tekeminen tapahtuu 5 vaiheessa.

1.    Etsi tuote, josta olet kiinnostunut, lisää se ostoskoriin ja siirry kassalle. 
2.    Syötä henkilötietosi.  
3.    Valitse toimitus/maksutapa.
4.    Hyväksy sopimusehtomme.
5.    Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja hyväksy ostos.

Tässä on mitä asiakkaat tykkää

20/02/17

Yllättyvän hyvän näköinen ja mukava ote.

Kettlebell 28 kg - Nordic Strength ®

Kahvakuula 28 kg - Nordic Strength ®

En ollut odottanut että näin ”halpa” kahvakuula oli niin massiivinen. Ihan varmasti hinnan arvollinen! Biörn A.

06/03/17

Huumaava Hulavanne

Hulavanne 1,5 kg

Hulavanne 1,5 kg

Luki että vannes oli vihreä, mutta sain vaaleanpunaisen/harmaan. Ei haittaa mitään. Toimii täydellisesti. Edullinen! Anna S.

20/02/17

Rakastan tätä painosettiä. Ylitti

Bodypump setti PRO - 20kg

Bodypump setti PRO - 20kg

Rakastan tätä paino settiä. Ylitti odotukseni! Suzanna B.


365 päivän palautusoikeus & hintataku